Γιατί ξύλινα φυτίλια?

Γιατί ξύλινα φυτίλια?

Χωρίς αμφιβολία, οι πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε έχουν να κάνουν με τα ξύλινα φυτίλια μας και καταλαβαίνουμε γιατί. Φαίνονται διαφορετικά, ακούγονται διαφορετικά, είναι διαφορετικά. 
Δεν θα εκπλαγείτε όταν παρατηρείστε ότι τα ξύλινα φυτίλια μας κάνουν έναν ευχάριστο ήχο ρωγμών όταν καίγονται. Σε εμάς θυμίζει μίνι φωτιά από ξύλο, και με το όμορφο τρεμόπαιγμα της φλόγας, δεν υπάρχει καλύτερο από το να ανάψεις ένα ξύλινο φυτίλι.
Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για μας τα κεριά μας να παράγονται με όσο το δυνατόν λιγότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον. Τα ξύλινα φυτίλια προέρχονται με βιώσιμο τρόπο και προσφέρουν μια πιο φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση για τα βαμβακερά φυτίλια.
Μας αρέσει να δουλεύουμε τα ξύλινα φυτίλια. Όχι μόνο για να φτιάχνουμε τα κεριά μας, αλλά και για εσάς για να τα καίτε. Στέκονται ωραία και υπερήφανα καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας καύσης, οπότε δεν θα έχετε ποτέ το πρόβλημα να ψάχνετε για το φυτίλι σας στο λιωμένο κερί μόλις φτάσετε στο κάτω μέρος του κεριού σας.
Επίσης καίγονται πιο αργά και ομοιόμορφα, με μια ευρύτερη, χαμηλότερη φλόγα και εξαιρετική μυρωδιά.
Τώρα ξέρετε. Αν έχετε ακόμα απορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Best wishes, xx
Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.